בית המשפט לתביעות קטנות בחיפה הכריע כי חברת התעופה Wizz Air, רשת ה-Low Cost , תשלם 11,000 ₪ ובכך תפצה את התובע, נוסע בטיסתה.
על פי פסק הדין, התובע רכש כרטיס לטיסת Wizz Air לבודפשט באמצעות אתר "גרופון". לאחר שהגיע לשדה התעופה וביצע "צ'ק אין" דרך יישומון Wizz Air, גילה התובע כי כלל פרטי טיסתו ופרטי נוסעים נוספים באותה טיסה חשופים לשאר הנוסעים. בין הפרטים שנחשפו הוא מקום הישיבה בטיסה, מספר הדרכון, תוקף הדרכון, תאריך הלידה ועוד. על פי החלטת בית המשפט, גם אם מידע זה אינו עולה לכדי מידע סודי, חשיפתו עלולה לפגוע בפרטיותו של אותו אדם, ושמירה על פרטיות לקוחות הנתבעת הינה עניין בסיסי אלמנטרי. חשיפת הפרטים התרחשה גם בזמן ה-"צ'ק אין" חזרה לארץ.
בהגנתה, Wizz Air טענה כי פרסום פרטי הנוסעים התרחש משום שההזמנה דרך האתר "גרופון", אשר פעל כסוכן נסיעות, התבצעה כהזמנה יחידה לכל רוכשי כרטיס הטיסה ובכך חשפה את פרטי הנוסעים אשר הזמינו את כרטיס הטיסה באמצעות האתר למזמינים האחרים. על אף טענות אלו, בית המשפט קבע כי החברה לא הסבירה מדוע פרטי הרוכשים נדרשים להיות חשופים לעיני יתר הרוכשים, אף אם בוצעו כהזמנה אחת, והחברה לא ציינה כיצד ניתן למנוע חשיפה זו. כמו כן, בית המשפט קבע כי על אף האשמות כלפי הצד השלישי, הנתבעת בפועל לא ביקשה לצרף את אותו גורם להליך (בין אם כנתבע ובין אם במסגרת הודעה לצד שלישי).
ביחס לטענת הנתבעת להגנת תום הלב, בית המשפט קבע כי טענה זו אינה מקובלת, ואף אם מדובר בתקרית ראשונה מסוגה, החברה לא הניחה תשתית מספקת המוכיחה כי החברה חוסה בצל הגנת תום הלב.
לבסוף, קבע בית המשפט כי הנתבעת תשלם לתובע פיצוי בגובה 11,000 ₪, ללא הוכחת נזק.