בית GDPR

GDPR

בנקים - אבטחת מידע

היכן נתבע מחר? בעולם הדיגיטלי של ימינו אין לדעת

האם ניתן לתבוע את התאגיד האמריקאי הענק אפל בישראל? בית המשפט המחוזי בתל-אביב השיב על כך לאחרונה בחיוב ודחה את בקשת התאגיד, להורות כי...

אירופה – בריטניה: התקרבות בהסכמה להעברת מידע אישי

בריטניה זורמת להסדר עם הנציבות האירופאית ביחס להעברת מידע אישי ממדינות האיחוד אליה. כך עולה מפרסום של הנציבות האירופית, אשר פרסמה לאחרונה (19.02.2021) שתי...

קליפורניה לא לבד- מדינות נוספות בארה”ב מאמצות חוקי פרטיות

בין השאלות שעלו, עם כניסתו של הממשל הפדרלי החדש בארצות-הברית לתפקידו החודש (20.1.2021), הייתה השאלה, האם הממשל הזה יגיע לעסוק גם בחקיקת חוק פדרלי...

אירופה: הצעה להסדר חדש להעברת נתונים אישיים מחוץ ליבשת

ביולי 2020 קבע בית המשפט האירופאי לצדק כי הסדר ה-privacy shield, המאפשר לחברות אמריקאיות לקבל מידע אישי שמקורו באירופה, אינו חוקי ודינו להיפסל. משכך,...

גלי הדף מפסיקת בית הדין האירופי גם בישראל – העברת מידע אישי מישראל לארה”ב...

ביום 16.07.20 פסק בית המשפט האירופאי לצדק פסק בפרשה הידועה בשם שרמס 2, פסיקה אשר הטילה צל כבד על אפשרות העברת מידע אישי מהאיחוד...
אבטחת מידע בבנקים

התקבל חוק חדש להגנה על המידע. בשוויץ

שוויץ אימצה חוג הגנת מידע חדש. הפרלמנט של שוויץ אימץ לאחרונה (25.09.2020) חוק הגנה על נתונים מתקדם ועכשווי המחליף את חוק הגנת הנתונים משנת...

Seeking adequacy: Israel and the US are trying to adapt to the EU’s data...

By: Liav Shapira, adv. (Israel) | Samson Morpurgo, Adv. (Israel) | Levi Sanders, Adv. (New   York) Max Schrems is back and has done it again. By...

?Is disclosing medical information for the sake of saving human life illegal in Israel

.By Samson Morpurgo, Data Protection & Privacy Lawyer These days, it seems like there is no governmental body in Israel that doesn't participate in the...
privacy and databases

פרשנות מתונה ל-GDPR: רשויות הפרטיות באירופה מיישרות קו עם נגיף הקורונה

גורמי הרגולציה באירופה מיישרים קו עם המצב החדש שמגפת הקורונה יוצרת בכל העולם. מהודעות שהוציאו לאחרונה גורמים אלו (16.03.2020), עולה פרשנות רחבה יחסית של...

צרפת: הרשות להגנת הפרטיות מפרסמת קובץ הנחיות המקשה על פעולת איסוף המידע ברחבי המדיה

הרשות הצרפתית להגנת הפרטיות - CNIL, פרסמה לאחרונה קווים מנחים ביחס להסכמה הנדרשת לשימוש ב-Cookies, וזאת במטרה להגן על המידע של הציבור הצרפתי ברחבי...

אחרונים

פופולרי